Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 10g34kcal0.9g6.7g0.2g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g76kcal2g14.8g0.4g1.6g
Valittu annoskoko22g38kcal1g7.4g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.5g3.7g0.1g0.4g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.6g0.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425