Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 3.2g2.2kcal0.5g0g0g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g8.8g26kcal1g4.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g7g11kcal0.1g0.3g1.1g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g88kcal3.2g10.4g3.4g0g
Valittu annoskoko22g44kcal1.6g5.2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.8g2.6g0.9g0g
Arvot/100g100g201kcal7.3g23.7g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551