PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss6.2g4.6kcal0.1g1.1g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g6.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)3.1g6.3kcal0.4g0.4g0.3g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g6.2g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g34kcal1.4g4g1.2g0g
Valittu annoskoko22g17kcal0.7g2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.4g1g0.3g0g
Arvot/100g100g78kcal3.2g9.1g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372