VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g33kcal1.6g4.4g1g0g
Valittu annoskoko22g16kcal0.8g2.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.4g1.1g0.3g0g
Arvot/100g100g74kcal3.6g10g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302