Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g13g5.4kcal0.7g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g64kcal3.2g8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko22g32kcal1.6g4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.8g2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g144kcal7.2g18.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675