Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 16g23kcal2.5g0g1.4g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g1.1g3.2kcal0g0.6g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton5.2g8.3kcal0.4g0.2g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g68kcal5.8g1.6g4.4g0g
Valittu annoskoko22g34kcal2.9g0.8g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.5g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g155kcal13.2g3.6g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484