Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Tonnikala öljyssä 4.2g8kcal1.1g0g0.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g1.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g68kcal4.2g6.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko22g34kcal2.1g3.2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.1g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g154kcal9.5g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139