Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g3.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton1.2g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g20kcal0.8g2.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko22g10kcal0.4g1.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.3g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035