Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g6.3g35kcal0.4g3.6g0.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g4.7g1.6kcal0g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g104kcal1.4g8.6g3.4g0.4g
Valittu annoskoko22g52kcal0.7g4.3g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.4g2.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g235kcal3.2g19.4g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418