Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g12g43kcal1.7g8.1g0.4g0.7g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto2.7g12kcal0.4g0g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Saksanpähkinä 2.7g19kcal0.4g0.1g1.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g163kcal5.2g17g8g2.2g
Valittu annoskoko22g82kcal2.6g8.5g4g1.1g
Annoskoko puolitettuna11g41kcal1.3g4.3g2g0.6g
Arvot/100g100g371kcal11.8g38.6g18.2g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278