Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g12g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g4.3g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g75kcal3.2g1.2g6.4g0g
Valittu annoskoko22g38kcal1.6g0.6g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.8g0.3g1.6g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.7g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931