Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g41kcal2.8g3.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko22g20kcal1.4g1.9g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal6.3g8.6g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957