Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Juusto, keskiarvo 2.9g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g78kcal4.8g0.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko22g39kcal2.4g0.2g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.2g0.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g176kcal10.9g0.9g14g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238