Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g45kcal4.6g2.2g2g0.4g
Valittu annoskoko22g23kcal2.3g1.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1.2g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10.4g5g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628