Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 3.1g9kcal0.6g1.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK0.9g1.4kcal0.2g0g0.8g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g30kcal2.6g3g2.2g0.6g
Valittu annoskoko22g15kcal1.3g1.5g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.7g0.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g68kcal5.9g6.8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917