Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika keskiarvo 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)5.9g7.1kcal0.1g1.6g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )4.3g6.1kcal0.6g0.3g0.3g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3.5g5.8kcal0.9g0g0.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g56kcal4g4.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko22g28kcal2g2.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g127kcal9g10g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887