Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen0.6g1.6kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g8.4g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g56kcal3.4g1.2g4.2g0g
Valittu annoskoko22g28kcal1.7g0.6g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.9g0.3g1.1g0g
Arvot/100g100g127kcal7.7g2.7g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666