Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 0.9g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g3.1g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g145kcal2g17.2g7g1g
Valittu annoskoko22g73kcal1g8.6g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g36kcal0.5g4.3g1.8g0.3g
Arvot/100g100g330kcal4.5g39.1g15.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790