Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow16g3.1kcal0.2g0.5g0.1g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g1.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g17kcal0.6g2.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko22g9kcal0.3g1.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal1.3g5.4g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063