Mantelileipä

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää jogurtti.

Sekoita tasaiseksi.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne muna-jogurttiseokseen.

Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Muotoile pellille 6 pyöreää kakkaraa ja anna niiden kohota uunin lämpenemisajan verran.

Paista kakkaroita 225 asteessa kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.6g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.2g25kcal1g0.3g2.2g0g
Emmental juustoraaste, euroshopper7.8g28kcal2.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g139kcal8.4g1.4g11.2g1.4g
Valittu annoskoko22g69kcal4.2g0.7g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g35kcal2.1g0.4g2.8g0.4g
Arvot/100g100g313kcal18.9g3.2g25.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140845