Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g7.8g13kcal0.7g0.7g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.9g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g46kcal1.6g4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko22g23kcal0.8g2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.4g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal3.6g9g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583