Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3.8g4.6kcal0.8g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 4.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g17kcal1.8g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko22g9kcal0.9g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.5g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.6g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824