Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja5.2g8.3kcal0.4g0.8g0.4g0g
Lakka5.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Liivate 0.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g103kcal1.8g5.2g8g0.4g
Valittu annoskoko22g51kcal0.9g2.6g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.5g1.3g2g0.1g
Arvot/100g100g231kcal4.1g11.7g18g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843