Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 5.9g3.2kcal0.1g0.8g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Pesto (Pirkka)0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g48kcal2.8g2.4g3g0.2g
Valittu annoskoko22g24kcal1.4g1.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.7g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.3g5.4g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092