Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Hiiva 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)6.8g22kcal0.9g3.9g0.2g0.8g
Auringonkukansiemen 2.8g17kcal0.6g0.4g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g121kcal3.8g13.6g5.2g2.6g
Valittu annoskoko22g60kcal1.9g6.8g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal1g3.4g1.3g0.7g
Arvot/100g100g272kcal8.6g30.6g11.7g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418