Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola tuore (Italia), annos 15g2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g5.9g11kcal1.1g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g48kcal2.8g1g3.6g0.4g
Valittu annoskoko22g24kcal1.4g0.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.7g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.3g2.2g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967