Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g76kcal2.4g9.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko22g38kcal1.2g4.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.6g2.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g171kcal5.4g21.7g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071