Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow4.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g7g24kcal0.9g4.8g0.1g0.5g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g81kcal4g10.6g2.4g1g
Valittu annoskoko22g40kcal2g5.3g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1g2.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g182kcal9g23.9g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145