Lamminpään lumous

Leikkaa possun fileestä n. 1 cm paksuisia siivuja ja nuiji ne litteäksi.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Paista pannulla kevyesti molemminpuolin ja ota pois.

Laita sipulit pannulle ja freesaa kevyesti.

Sekoita kerma ja mausteet joukkoon.

Sen jälkeen laita fileet ja liemi uunivuokaan ja paista n. 1/2 tuntia 175 asteessa.

Tarjoile perunan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Mutsi60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu, nuijittu possun ulkofileepihvi 360g6.2g6.5kcal1.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma (laktoositon) (Rainbow), annos 100g9g33kcal0.2g0.3g3.6g0g
Hieno sokeri0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0.1g
Inkivääri, jauhettu (Nutrition data), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi coop X-tra (1kg pullo)1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g90kcal3g2.8g7.8g0.4g
Valittu annoskoko22g45kcal1.5g1.4g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.8g0.7g2g0.1g
Arvot/100g100g202kcal6.7g6.3g17.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435654