Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala7.6g20kcal0.7g3.5g0.1g0.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio3.5g10kcal1.2g0g0.6g0g
Tonnikala vedessä 5.3g5.5kcal1.2g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.8g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g81kcal7.6g7.2g2.2g1.6g
Valittu annoskoko22g41kcal3.8g3.6g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.9g1.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g183kcal17g16.1g4.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375