Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 7.8g4.1kcal0.9g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 7.8g3.3kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.3g13kcal0.4g2.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g47kcal2.6g7g0.2g1.2g
Valittu annoskoko22g24kcal1.3g3.5g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.7g1.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g107kcal5.9g15.8g0.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385