Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g2.8g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g75kcal2.4g13.6g1.2g0.8g
Valittu annoskoko22g37kcal1.2g6.8g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal0.6g3.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g168kcal5.4g30.6g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478