Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka7.6g23kcal0.7g4.7g0.2g1.1g
Puolukka 7.3g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.3g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g63kcal1.6g12.6g0.4g2.8g
Valittu annoskoko22g32kcal0.8g6.3g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.4g3.2g0.1g0.7g
Arvot/100g100g142kcal3.6g28.3g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480