Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5.8g2.4kcal0.6g0g0g0g
Suklaa tumma 4.1g21kcal0.2g2.2g1.3g0.2g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3.6g23kcal0.5g0.1g2.2g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)3.3g6.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g151kcal2.8g18.4g7g1g
Valittu annoskoko22g75kcal1.4g9.2g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g38kcal0.7g4.6g1.8g0.3g
Arvot/100g100g337kcal6.3g41.1g15.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191