Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 8.2g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g56kcal2.2g3.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko22g28kcal1.1g1.8g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.6g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g125kcal4.9g8.1g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686