Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 7.5g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow9g34kcal1.1g7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g90kcal2.2g14.8g2g0.4g
Valittu annoskoko22g45kcal1.1g7.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.6g3.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g202kcal4.9g33.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368