Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.8g0.4kcal0g0g0g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g1.2g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Aurajuusto3g10kcal0.6g0g0.9g0g
Mozzarella Lovilio Lidl4.4g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 2.1g8kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g150kcal9.4g0.2g12.2g1.4g
Valittu annoskoko22g75kcal4.7g0.1g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna11g37kcal2.4g0.1g3.1g0.4g
Arvot/100g100g337kcal21.2g0.5g27.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249