Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)6.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)6.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g3.9g3.4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g44kcal3.2g3g2.2g0.8g
Valittu annoskoko22g22kcal1.6g1.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.8g0.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.7g4.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791