Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,37.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Hermesetas, annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml1.6g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kookoshiutale 0.8g5.2kcal0.1g0g0.5g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.3g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g71kcal3.6g1g5.6g0.2g
Valittu annoskoko23g35kcal1.8g0.5g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal0.9g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g157kcal8g2.2g12.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512