Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g8.8g6.2kcal0.1g1.4g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 2.6g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g5.8g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kesäporkkana (Pirkka)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g32kcal1.6g4g1g0g
Valittu annoskoko22g16kcal0.8g2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.4g1g0.3g0g
Arvot/100g100g72kcal3.6g9g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957