Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g4.3g4.8kcal0.9g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g6.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keräkaali, 100g8.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g23kcal2.2g1.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko22g11kcal1.1g0.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.6g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g50kcal4.9g2.7g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856