Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis17g19kcal3.7g0g0.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.2g9kcal0.7g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g60kcal9g0.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko22g30kcal4.5g0.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal2.3g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g134kcal20.1g1.3g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524