Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)18g42kcal1.8g1.2g3.3g0g
Amerikan pekoni 1viipale1.8g5.7kcal0.2g0g0.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, euro shopper0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g98kcal4g2.6g7.6g0g
Valittu annoskoko22g49kcal2g1.3g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1g0.7g1.9g0g
Arvot/100g100g219kcal9g5.8g17g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281