Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Linssi-punainen (raaka)2.2g6.8kcal0.6g1.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g22kcal1.6g3.6g0g0.4g
Valittu annoskoko22g11kcal0.8g1.8g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.6g8g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741