Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g10g18kcal1.5g0g1.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 9g5.6kcal0.9g0.3g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.4g0.1kcal0g0g0g1.2g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g65kcal4.8g0.6g4.6g2.4g
Valittu annoskoko22g33kcal2.4g0.3g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.2g0.2g1.2g0.6g
Arvot/100g100g146kcal10.7g1.3g10.3g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268609