Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 11g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g6.6g7.2kcal1.6g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2.7g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.2g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g42kcal3.8g3.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko22g21kcal1.9g1.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.5g8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046