Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g29kcal1.8g3g0.8g0.2g
Valittu annoskoko22g14kcal0.9g1.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4g6.7g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073