Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 5g8.3kcal0.8g0g0.5g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g31kcal2g1.2g1.8g0g
Valittu annoskoko22g16kcal1g0.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g70kcal4.5g2.7g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146506