Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.8g27kcal1g5.3g0.2g0.3g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g4.7g15kcal0.8g2g0.4g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g91kcal3.8g14.8g1.8g2.2g
Valittu annoskoko23g45kcal1.9g7.4g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal1g3.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g201kcal8.4g32.9g4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893