Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.4g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 4.7g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.2g3.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g88kcal2g11g3.6g1g
Valittu annoskoko22g44kcal1g5.5g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.5g2.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g196kcal4.5g24.6g8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520